Αίτηση Δημοπρασίας

Έχετε στην κατοχή σας κάποιο αντικείμενοι ελληνικής κατασκευής;

Θέλετε να το πλειστηριάσετε;

Συμπληρώστε την ακόλουθη αίτηση κι εμείς θα το βγάλουμε σε δημοπρασία!

 

  - Εντολή εξουσιοδότησης.
  Με την παρούσα αίτηση εξουσιοδοτώ το www.kosmimataonline.gr ώστε να προβεί στην διαδικασία της δημοπράτησης για το προϊόν μου. Να δημοσιεύσει στοιχεία και πληροφορίες του προϊόντος μου στο ευρύ κοινό. Να εισπράξει το χρηματικό ποσό από τον τελικό αγοραστή. Να μου αποδώσει το τελικό χρηματικό ποσό, αφαιρώντας τις τραπεζικές συναλλαγές (κρατήσεις) και το ποσοστό δημοπράτησης (προμήθεια).
  - Προσωπικά δεδομένα.
  Ο / Η αιτών παραχωρεί (σε ψηφιακή μορφή) στο www.kosmimataonline.gr, υλικό, προσωπικά δεδομένα και όποια στοιχεία του ζητηθούν με μοναδικό σκοπό την ορθή ολοκλήρωση της δημοπρασίας.
  - Ελληνικότητα αντικειμένου.
  Με την παρούσα αίτηση εγγυάστε ότι το προς δημοπρασία προϊόν είναι ελληνικής κατασκευής. Η ελληνική κατασκευή του προϊόντος πρέπει να αποδεικνύεται, από την φέρουσα σφραγίδα του εργαστηρίου κατασκευής του ή από την απόδειξη αγοράς που να αποδεικνύει την ελληνικότητα κατασκευής του ή από άλλο έγκυρο έγγραφο που έχετε στην κατοχή σας. Αντίγραφο του αποδεικτικού ελληνικής κατασκευής, πρέπει να μας το προσκομίσετε εάν κι εφόσον σας ζητηθεί. Το γνήσιο αποδεικτικό ελληνικής κατασκευής, θα παραδοθεί από εσάς στον αγοραστή μαζί με το δημοπρατηθέν προϊόν.
  - Παράδοση προϊόντος.
  Το προϊόν θα βρίσκετε στην κατοχή του ιδιοκτήτη του και θα αποσταλεί ή θα παραδοθεί από τον ίδιο στον τελικό αγοραστή, με δικά του έξοδα.
  - Ποσοστό δημοπράτησης (προμήθεια).
  Όταν το δημοπρατηθέν προϊόν πωληθεί στον αγοραστή, το ποσοστό που θα αντιστοιχεί στο www.kosmimataonline.gr θα είναι το 20% της αξίας αυτής. Σε αυτή την περίπτωση εσείς δεν επιβαρύνεστε με καμία άλλη κρυφή χρέωση εκτός των τραπεζικών κρατήσεων.
  - Αποποίηση ευθυνών.
  Το www.kosmimataonline.gr λειτουργεί καλή τη πίστη ως προς την συνολική διαδικασία και δε φέρει καμία απολύτως ευθύνη για τυχόν παράνομες ενέργειες.
  - Υπεύθυνη δήλωση.
  Γνωρίζοντας τις συνέπειες του νόμου, δηλώνω υπεύθυνα ότι το συγκεκριμένο προϊόν βρίσκετε νόμιμα στην κατοχή μου. Το αντικείμενο αυτό δεν αποτελεί προϊόν παράνομης κατοχής ή υπεξαίρεσης. Όλα τα στοιχεία που έχω καταχωρήσει στην παρούσα αίτηση είναι αληθείς. Έχω διαβάσει και συμφωνώ με τους όρους και της προϋποθέσεις της παρούσας αίτησης.
  * Συμφωνώ.

  Select the fields to be shown. Others will be hidden. Drag and drop to rearrange the order.
  • Image
  • SKU
  • Rating
  • Price
  • Availability
  • Add to cart
  • Description
  • Content
  • Weight
  • Attributes
  Σύγκριση Προϊόντων